O nama

Mi, Vrtovi voća d.o.o., smo tim ljudi koji se bavi proizvodnjom hrane odnosno uzgojem jabuka. Volimo prirodu, živimo s prirodom, dajemo prirodi i zauzvrat dobivamo nešto od nje.

Naša priča počinje u 2011. godini kad se rađa ideja o podizanju trajnih nasada jabuke i pokretanju proizvodnje te na taj način oživljavanja područja odnosno zapuštenih parcela gdje su se nekad nalazili voćnjaci u okviru PPK Zagreb u području Moslavine u općini Velika Ludina. Od tada pa do danas podignuto je 30-tak ha suvremenog voćnjaka jabuka što samostalo, što u suradnji s partnerima, a radimo i na daljnjem proširenju voćnjaka. Cilj nam je postići prosječnu proizvodnju ploda jabuke od 50–60 t po hektaru koristeći najnoviju tehnologiju u proizvodnji jabuka i poštujući najviše standarde kvalitete u proizvodnji te kontinuirano unapređujući iste.

Osim toga, kroz izgradnju voćnjaka jabuka uz korištenje najnovijih tehnologija u proizvodnji voća želimo utjecati na poboljšanje općih uvjeta u proizvodnji primarnih poljoprivrednih proizvoda, u ovom slučaju jabuka, i omogućiti dostizanje standarda Europske zajednice u pogledu zaštite potrošača, sigurnosti hrane, zaštite okoliša, javnog zdravstva, zdravlja životinja i biljaka kao i sigurnosti na radu te u konačnici ojačati i poboljšati poljoprivrednu proizvodnju i tržišni kapacitet u Republici Hrvatskoj.

Misija – proizvodimo jabuke surađujući s prirodom i donosimo ljudima proizvode prirode na stol ne narušavajući prirodnu ravnotežu.

Vizija - biti referenca za kvalitetu u proizvodnji jabuka u regiji.